loading...

Rovinj, moderan stan s vrtom

Status Dodano prije dva mjeseca
U Rovinju, u tihoj stambenoj četvrti, nedaleko od plaže, nalazi se luksuzni stan s izvrsnom opremom i prostranim privatnim vrtom, parkingom, garažom i spremištem.

 

112 m2

Stan

 

3

Spavaće sobe

 

2

Kupaonice

 

750.000 €

Cijena

 

A+

En. certifikat

 

10680

Oznaka

Ključne osobine

  • Plaža 280 m
  • 3 Spavaće sobe | 2 Kupaonice | 6 Ležaja
  • Ograđeno dvorište puno zelenila
  • Garaža za dva automobila i spremište
  • Natkrivena terasa
  • Dizalica topline Fujitsu
 

Opis

U Rovinju, u tihoj stambenoj četvrti, nedaleko od plaže, nalazi se luksuzni stan s izvrsnom opremom i prostranim privatnim vrtom, parkingom, garažom i spremištem. Smješten u prizemlju moderne zgrade s ukupno šest stanova i 12 parkirnih mjesta u podzemnoj garaži, ovaj stan je savršen primjer udobnog i funkcionalnog stanovanja.

Zgrada je nova, izgrađena 2021. godine, odlikuje je odlična izolacija i klimatizacija, dok su stanovi opremljeni nizom suvremenih pogodnosti poput podnog grijanja, centralnog usisivača, motoriziranih roleta, dizalica topline i ventilokonvektora.

Sam stan obuhvaća tri spavaće sobe, dvije kupaonice, prostrani dnevni boravak te prekrasan vrt, što ga čini idealnim domom za veću obitelj. Dnevni boravak, blagovaonica i kuhinja tvore povezanu cjelinu, opremljenu modernim i elegantnim namještajem. Posebna pažnja posvećena je velikim staklenim stijenama koje vode na natkrivenu terasu, pružajući prekrasan pogled na zeleni vrt.

Terasa je povoljno orijentirana prema jugozapadu, omogućujući njezino uživanje i tijekom hladnijih mjeseci kad puše bura. Ovdje se nalazi prostrani blagovaonski stol i plinski roštilj, s prolazom koji vodi prema vrtu. Vrt je uređen u nekoliko zona s palmama, oleandrima i drugim biljkama koje će s vremenom stvoriti pravu mediteransku oazu.

Stan dolazi s više parkirnih mjesta u podzemnoj garaži, kao i jednim u dvorištu, što je izuzetno praktično za obitelji s više vozila. Osim toga, u neposrednoj blizini nalaze se vrtić, škola, dućan i plaža, a centar grada udaljen je samo 15 minuta hoda duž šetnice uz more. Ova nekretnina objedinjuje luksuz, udobnost i praktičnost na najbolji mogući način.
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika
Kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak povezani su u jednu cjelinu
slika 
slika 
slika 
slika 
slika
Moderna kuhinja s otokom opremljena je potrebnim uređajima
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika
Spavaće sobe su velike i prozračne
slika 
slika
Glavna spavaća soba s kupatilom i velikim ormarom
slika 
slika 
slika
Pločice s uzorkom mramora unose dozu glamura i elegancije
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Prilozi

Etažni elaborat
Situacija
kompas
prilog
Etažni elaborat
Podrum
kompas
prilog
Etažni elaborat
Prizemlje
kompas
prilog

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
750.000 €
Cijena
22.500 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
772.500 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail