Rovinj, moderan stan s vrtom

Status Dodano prije dva mjeseca
U Rovinju, u tihoj stambenoj četvrti, nedaleko od plaže, nalazi se luksuzni stan s izvrsnom opremom i prostranim privatnim vrtom, parkingom, garažom i spremištem.

 

111 m2

Stan

 

3

Spavaće sobe

 

2

Kupaonice

 

750.000 €

Cijena

 

A+

En. certifikat

 

10680

Oznaka

Ključne osobine

  • Plaža 280 m
  • 3 Spavaće sobe | 2 Kupaonice | 6 Ležaja
  • Ograđeno dvorište puno zelenila
  • Garaža za dva automobila i spremište
  • Natkrivena terasa
  • Dizalica topline Fujitsu
 

Opis

U Rovinju, u tihoj stambenoj četvrti, nedaleko od plaže, nalazi se luksuzni stan s izvrsnom opremom i prostranim privatnim vrtom, parkingom, garažom i spremištem. Smješten u prizemlju moderne zgrade s ukupno šest stanova i 12 parkirnih mjesta u podzemnoj garaži, ovaj stan je savršen primjer udobnog i funkcionalnog stanovanja.

Zgrada je nova, izgrađena 2021. godine, odlikuje je odlična izolacija i klimatizacija, dok su stanovi opremljeni nizom suvremenih pogodnosti poput podnog grijanja, centralnog usisivača, motoriziranih roleta, dizalica topline i ventilokonvektora.

Sam stan obuhvaća tri spavaće sobe, dvije kupaonice, prostrani dnevni boravak te prekrasan vrt, što ga čini idealnim domom za veću obitelj. Dnevni boravak, blagovaonica i kuhinja tvore povezanu cjelinu, opremljenu modernim i elegantnim namještajem. Posebna pažnja posvećena je velikim staklenim stijenama koje vode na natkrivenu terasu, pružajući prekrasan pogled na zeleni vrt.

Terasa je povoljno orijentirana prema jugozapadu, omogućujući njezino uživanje i tijekom hladnijih mjeseci kad puše bura. Ovdje se nalazi prostrani blagovaonski stol i plinski roštilj, s prolazom koji vodi prema vrtu. Vrt je uređen u nekoliko zona s palmama, oleandrima i drugim biljkama koje će s vremenom stvoriti pravu mediteransku oazu.

Stan dolazi s više parkirnih mjesta u podzemnoj garaži, kao i jednim u dvorištu, što je izuzetno praktično za obitelji s više vozila. Osim toga, u neposrednoj blizini nalaze se vrtić, škola, dućan i plaža, a centar grada udaljen je samo 15 minuta hoda duž šetnice uz more. Ova nekretnina objedinjuje luksuz, udobnost i praktičnost na najbolji mogući način.

Vrt

Vrt je uređen u nekoliko zona s palmama, oleandrima i drugim biljkama koje će s vremenom stvoriti pravu mediteransku oazu.

slika 
slika 

Natkrivena terasa

Terasa je povoljno orijentirana prema jugozapadu, omogućujući njezino uživanje i tijekom hladnijih mjeseci kad puše bura.

slika
Ovdje se nalazi prostrani blagovaonski stol i plinski roštilj, s prolazom koji vodi prema vrtu.
slika 

Dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom

Kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak povezani su u jednu cjelinu

slika 
slika 
slika 
slika
Posebna pažnja posvećena je velikim staklenim stijenama koje vode na natkrivenu terasu, pružajući prekrasan pogled na zeleni vrt.
slika 
slika
Moderna kuhinja s otokom opremljena je potrebnim uređajima
slika 
slika 
slika 
slika
Hodnik
slika 

Spavaće sobe

Stan se sastoji od tri spavaće sobe, od kojih glavna spavaća soba ima vlastitu kupaonicu.

slika 
slika
Spavaće sobe su velike i prozračne
slika 
slika
Glavna spavaća soba s kupatilom i velikim ormarom
slika 
slika 
slika
Pločice s uzorkom mramora unose dozu glamura i elegancije
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika
Smješten u prizemlju moderne zgrade s ukupno šest stanova i 12 parkirnih mjesta u podzemnoj garaži, ovaj stan je savršen primjer udobnog i funkcionalnog stanovanja.

Prilozi

Etažni elaborat
Situacija
kompas
prilog
Etažni elaborat
Podrum
kompas
prilog
Etažni elaborat
Prizemlje
kompas
prilog

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
750.000 €
Cijena
22.500 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
772.500 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail