loading...
MIRNA LOKACIJA USRED MASLINIKA

Idilično imanje u okolici Bala

Status Na prodaju
Savršeno uklopljeno u mirno seosko okruženje nedaleko Bala, ovo tradicionalno imanje sastoji se od slikovite kamene kuće s bazenom i prostranog zemljišta sa maslinikom, šumom i pašnjakom.

 

135 m2

Kuća

 

30.752 m2

Zemljište

 

3

Spavaće sobe

 

2.300.000 €

Cijena

 

B

En. certifikat

 

20753

Oznaka

Ključne osobine

  • Divna lokacija usred maslinika i vinograda
  • Plaža 4 km
  • Zemljište 30.752 četvornih metara
  • Vila │ 3 Spavaće sobe ▪ 3 Kupaonice ▪ 1 Etaža ▪ 134,07 m2
  • Bazen │ 44,00 m2
  • Izgrađeno 2009. g.
 

Opis

Savršeno uklopljeno u mirno seosko okruženje nedaleko Bala, ovo tradicionalno imanje sastoji se od slikovite kamene kuće s bazenom i prostranog zemljišta sa maslinikom, šumom i pašnjakom.

Jedan od najljepših dijelova Istre je područje između Bala i Rovinja koje obiluje maslinicima i vinogradima, a radi blizine popularnih destinacija često je na meti kupaca dubljeg džepa. Ovaj put nudimo pravu poslasticu za ljubitelje tradicije - kamenu kuću uređenu s mnogo stila i ljubavi, s velikim maslinikom i obiljem prostora za različite aktivnosti.

Krenimo od kuće, koja se zahvaljujući kamenim zidovima, maslinastoj boji škurnica i tradicionalnom krovnom pokrovu sjajno uklopila u ovaj pitomi ambijent. Kuća je izgrađena 2009. godine iz blok opeke, na koju je potom postavljena termoizolacija i kamen kao završni zaštitno-dekorativni sloj.

Ulaz u kuću je izveden preko velike terase, na kojoj se nalazi drveni stol, niska sjedeća garnitura i stolni nogomet. Iznad terase postavljena je drvena konstrukcija s prekrasnim opečnatim tavelicama, karakterističnim za stare kuće. Uređenje interijera jednako je jednostavno, ugodno i tradicionalno poput terase. Za razliku od nekih dnevnih boravaka gdje je u centru pažnje LCD TV, ovdje je na pijedestalu kameno ognjište oko kojega se uz vatricu može zagrijati oveće društvo. U ostalom dijelu kuće nalazimo još tri ugodne spavaće sobe, od kojih dvije s vlastitim kupaonicama i jednu zajedničku kupaonicu.

Vruće ljetne dane ugodno možete proživjeti na relaciji terasa – bazen te uživati u pogledu na zeleni vrt, maslinik i staru hrastovu šumu. Majstori kuhinje mogu u sjeni starog hrasta pokazati svoje umijeći i na kamenog ognjišta ispeći janje ili možda hobotnicu pod peku.

U sklopu imanja nalazimo još dvije pomoćne građevine, koje se koriste u funkciji poljoprivrede.
slika
Pogled iz zapada
slika 
slika
Sjeverozapadna fasada
slika 
slika
Bazen | 44 m2
slika 
slika
Natkrivena terasa | 36.90 m2
slika 
slika 
slika
Dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom | 49.82 m2
slika 
slika 
slika 
slika
Prva spavaća soba | 19.34 m2
slika 
slika 
slika
Druga spavaća soba | 21.12 m2
slika 
slika 
slika 
slika
Treća spavaća soba | 15.60 m2
slika 
slika 
slika 
slika 
slika
Pogled iz jugozapada
slika 
slika
Pogled iz sjeverozapada
slika 
slika 

Prilozi

Glavni projekt
Situacija
kompas
prilog
Glavni projekt
Tlocrt | Kuća | Prizemlje | 134.07 m2
kompas
prilog

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
2.300.000 €
Cijena
69.000 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
2.369.000 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail