Mirna lokacija u središnjoj Istri

Vila u okolici Svetvinčenta

Status Na prodaju
Smještena među idiličnim krajolicima središnje Istre, nedaleko od Svetvinčenta, ova tradicionalna vila raspolaže s tri spavaće sobe s vlastitim kupaonicama, ogromnim dnevnim prostorom na koji se nadovezuje ljetna kuhinja te privatnim bazenom okruženim bujnim mediteranskim zelenilom.

 

209 m2

Kuća

 

766 m2

Zemljište

 

3

Spavaće sobe

 

575.000 €

Cijena

 

U izradi

En. certifikat

 

20761

Oznaka

Ključne osobine

  • Očaravajuća pozicija u ruralnoj Istri
  • Mirno selo na području Svetvinčenta
  • 3 Spavaće sobe │ 4 Kupaonice │ 6 Ležajeva
  • Bazen │ 32,00 m2
  • Zemljište 766 četvornih metara
  • Žminj 4 km ▪ Bale 15 km ▪ Rovinj 18 km ▪ Pula 31 km
 

Opis

Smještena među idiličnim krajolicima središnje Istre, nedaleko od Svetvinčenta, ova tradicionalna vila raspolaže s tri spavaće sobe s vlastitim kupaonicama, ogromnim dnevnim prostorom na koji se nadovezuje ljetna kuhinja te privatnim bazenom okruženim bujnim mediteranskim zelenilom.

Ljetna kuhinja, bazen i zeleni vrt savršen su set za boravak na otvorenom tijekom sunčanih dana. Lokacija pruža mir i sigurnost života u malom selu, a sama vila pruža sva rješenja potrebna za moderan stil života. Smještena u zatvorenom naselju, ova je vila idealna za one koji traže moderan dom obogaćen tradicionalnim elementima kao što su kamen i drvo.

Lokacija

Doline i brežuljci, zelene livade, maslinici i savršeno njegovani vinogradi koji podsjećaju na talijansku Toscanu ili francusku Provansu čine istarski poluotok jedinstvenim! U zelenom srcu Istarskog poluotoka, smjestio se renesansni gradić Svetvinčenat, poznat po kaštelu Morosini-Grimani, simbolu samog mjesta i jednoj od najvažnijih utvrda mletačke vojske tog vremena na ovom području. Mirna lokacija u Istri, u zaleđu Svetvinčenta, gdje se nalazi kuća, nudi brojne prednosti:
More | Plaža 20 km
Usluge | Dućan 4 km - Kafić ili bar 4 km - Gostionica ili restoran 4 km - Osnovna škola 4 km - Vrtić 4 km - Apoteka 4 km
Sport i zabava | Nogometno igralište 4 km - Javni bazen 20 km
Mjesta u blizini | Žminj 4 km - Bale 15 km - Rovinj 18 km - Pula 31 km
Promet | Ulaz na autocestu Žminj 5 km - Zračna luka Pula 40 km
Zanimljivosti | Ruševine srednjovjekovnog Dvigrada 7 km

3D vizualizacija

slika 
slika 
slika 

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
575.000 €
Cijena
17.250 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
592.250 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail