loading...
Pogled na plavetnilo

Istočna Istra, moderna vila s pogledom

Status Na prodaju
Novoizgrađenu vilu na istočnoj obali Istre karakterizira moderan dizajn sa velikim otvorima, minimalistička okućnica s biljkama otpornim na sušu, dvije ogromne natkrivene terase, tri spavaće sobe i bazen s panoramskim pogledom na Kvarnerski zaljev.

 

420 m2

Kuća

 

1.545 m2

Zemljište

 

3

Spavaće sobe

 

699.000 €

Cijena

 

U izradi

En. certifikat

 

20784

Oznaka

Ključne osobine

  • Vila │ 3 Spavaće sobe - 3 Kupaonice - 2 Etaže
  • Klimatizirano
  • Bazen │ 36,00 m2
  • Pogled na more
  • Skimerski bazen 36,00 m2
  • Panoramska lokacija nedaleko od Labina
 

Opis

Novoizgrađenu vilu na istočnoj obali Istre karakterizira moderan dizajn sa velikim otvorima, minimalistička okućnica s biljkama otpornim na sušu, dvije ogromne natkrivene terase, tri spavaće sobe i bazen s panoramskim pogledom na Kvarnerski zaljev. Uživanje u pogledu na more glavni je adut ove moderne vile – zahvaljujući velikim balkonskim vratima i prozorima iz svih važnih soba pruža se fantastičan pogled na plavetnilo.

Sa tri spavaće sobe vila je namijenjena da pružu maksimalnu udobnost većoj obitelji, koja prije svega voli moderan dizajn s mnogo prirodnog svjetla. Dvije velike natkrivene terase savršeno štite od sunca, pa ovdje mogu svi bez straha od štetnog zračenja uživati uz bazen i opijati se pogledom na more.

Zaželite li se promjene i kupanja u moru, čeka vas kratka vožnja od 5 min do najbliže plaže, a jednako toliko su udaljeni i najbliži restoran i bar. Veći gradovi na zapadnoj obali - Rovinj i Pula udaljeni su oko 40–ak min vožnje, a najbliži Labin udaljen je 10-ak minuta vožnje.

Okoliš vile uređen je na način da traži minimalno održavanje – veći dio terena posut je šljunkom kroz kojega se probijaju na sušu otporne biljke poput lavande, agava i ružmarina! Na južnom dijelu dvorišta podignuta je ljetna kuhinja u kojoj možete uživati u čarima mesa ili ribe ispečene na roštilju!

Sasvim osebujna vila na istočnoj obali nudi pogled kakav se pamti, a ukoliko ste ujedno i ljubitelj suvremene arhitekture ne ustručavajte se nazvati nas i dogovoriti ogled u narednim danima.
slika 
slika 
slika 
slika
Zapadna fasada
slika
Bazen | 36 m2
slika 
slika
Južno pročelje
slika 
slika 
slika 
slika
Sjeverno pročelje
slika 
slika 

Prizemlje

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Na prvom katu nalaze se tri spavaće sobe s vlastitim kupaonicama i natkrivena terasa.

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
699.000 €
Cijena
20.970 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
719.970 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail