loading...

Restoran u centru Rovinja

Status Na prodaju
Ovaj rustikalno uređen restoran površine 66,67 m2, rasprostire se u podrumu i prizemlju povijesne kamene kuće u centru Rovinja.

 

67 m2

m2

 

200 m

More

 

1800

Godina izgradnje

 

450.000 €

Cijena

 

U izradi

En. certifikat

 

30025

Oznaka

Ključne osobine

  • Tradicionalno uređen restoran u prizemlju kamene kuće
  • Izvrsno opremljena kuhinja sa ugrađenim uređajima
  • Interijer je odlično predstavljen
  • Tražena lokacija u centru Rovinja
  • Vrlo frekventna ulica u starom gradu
  • Plaža Baluota 200 m
 

Opis

Ovaj rustikalno uređen restoran površine 66,67 m2, rasprostire se u podrumu i prizemlju povijesne kamene kuće u centru Rovinja. Kuća je izgrađena u kasnom srednjem vijeku, a restoran je temeljito renoviran 2013. godine.

Lokacija

Istra predstavlja idealan spoj kristalno čistog mora, brežuljaka i dolina, razigranih rijeka i slapova, suncem okupanih vinograda te mnogobrojnih povijesnih i kulturnih znamenitosti. Jedan od najpoznatijih gradića istarskog poluotoka je zasigurno pitoreskni Rovinj kojeg karakteriziraju zbijene kuće i uske uličice u starogradskoj jezgri, prekrasne plaže i bogata gastronomska ponuda! Kamenom popločana uličica u starom dijelu Rovinja, gdje se nalazi poslovni prostor, bogata je zanimljivostima i raznovrsnim sadržajima:
More | Plaža Baluota 200 m
Usluge | Dućan 300 m - Kafić ili bar 200 m - Gostionica ili restoran 280 m - Osnovna škola 500 m - Vrtić 800 m - Dom zdravlja 850 m - Apoteka 450 m - Marina 450 m
Sport i zabava | Nogometno igralište 2,2 km - Igralište za košarku 2,5 km - Javni bazen 3,5 km - Park šuma zlatni Rt 3 km
Mjesta u blizini | Pula 39 km
Promet | Ulaz na autocestu Kanfanar 17 km - Zračna luka Pula 40 km
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Prilozi

prilog
prilog
prilog

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
450.000 €
Cijena
13.500 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
463.500 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail