loading...

Rijetka prilika za ulaganje u zapadnoj Istri!

Status Na prodaju
Smješteno na obroncima slikovite Limske doline u zapadnoj Istri, ovo prostrano poljoprivredno i šumsko zemljište nudi nevjerojatnu priliku za one koji traže jedinstvenu investiciju.

 

135.548 m2

Zemljište

 

25 km

More

 

542.000 €

Cijena

 

4,00 €

Cijena/m2

 

3%

Porez

 

40508

Oznaka

Ključne osobine

  • Zemljište 135.548 četvornih metara
  • Usamljena lokacija nedaleko od Kanfanara
  • Plaža 25 km
 

Opis

Smješteno na obroncima slikovite Limske doline u zapadnoj Istri, ovo prostrano poljoprivredno i šumsko zemljište nudi nevjerojatnu priliku za one koji traže jedinstvenu investiciju. S prostranom površinom od 136.000 m2, ovo imanje predstavlja rijetku priliku za stjecanje tako golemog zemljišta u jednom komadu.

Sama parcela može se pohvaliti raznolikim prirodnim obilježjima, uključujući bujne pašnjake, livade i veličanstvenu šumu ukrašenu zrelim stablima. Okolni panoramski pogledi, miran ambijent i otvoreni vidici stvaraju očaravajuće okruženje za razne pothvate.

Potencijal ove nekretnine je ogroman, što je čini idealnom lokacijom za adrenalinski park, ranč ili bike park. Uz njegovu velikodušnu veličinu, mogućnosti razvoja i korištenja ograničene su samo vašom maštom. Iskoristite prirodnu ljepotu zemlje i pretvorite je u jedinstvenu destinaciju.

Pristup posjedu je makadamskom cestom koja se proteže duž južne i istočne granice. Nadalje, udaljenost od asfaltirane ceste je svega 300 metara, što osigurava laku povezanost sa širom regijom.

Najbliže selo, Kanfanar, udaljeno je samo 5 kilometara, pružajući bitne pogodnosti i šarmantnu lokalnu zajednicu. Za širi raspon usluga i zabave, živahni grad Rovinj nalazi se samo 22 kilometra od objekta. Nadalje, privlačnost netaknutih plaža nalazi se na udaljenosti od 20 kilometara vožnje, osiguravajući idealnu ravnotežu između ruralnog i obalnog života.

Ukratko, ovo izuzetno poljoprivredno i šumsko zemljište u zapadnoj Istri predstavlja izuzetnu investicijsku priliku. Njegova velika veličina, prirodna ljepota i pogodan pristup čine ga izvrsnim izborom za razne projekte. Prihvatite priliku da posjedujete rijedak dragulj i oblikujte ovu zemlju u izvanrednu destinaciju u kojoj svi mogu uživati.
slika
Pogled iz jugozapada
slika
Pogled iz juga
slika
Pogled sa sjevera
slika 
slika
Pogled iz zapada
slika 

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
542.000 €
Cijena
16.260 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
558.260 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail