loading...

Dvije poljoprivredne parcele u Rovinju

Status Na prodaju
Predstavljamo jedinstvenu priliku za kupnju dva susjedna poljoprivredna zemljišta u mirnom okruženju Rovinja.

 

6.650 m2

Zemljište

 

5 km

More

 

67.000 €

Cijena

 

10,00 €

Cijena/m2

 

3%

Porez

 

40513

Oznaka

Opis

Predstavljamo jedinstvenu priliku za kupnju dva susjedna poljoprivredna zemljišta u mirnom okruženju Rovinja. Prostirući se na približno 6.650 četvornih metara ukupno, ove parcele nude slikovito utočište za stanovnike Rovinja koji žele uzgojiti vlastiti maslinik ili voćnjak.

Smještene na blagoj zapadnoj padini, ove parcele pružaju idealno okruženje za uzgoj maslinika ili voćnjaka. Veliki prostor i povoljan nagib stvaraju savršene uvjete za njegovanje vaših poljoprivrednih težnji, omogućujući vam da prihvatite samoodrživi način života u skladu s prirodom.

Zemljišta su pažljivo očišćena, predstavljajući netaknuto platno za vašu viziju da pusti korijenje i procvjeta. Pažljiva pažnja pri pripremi zemlje osigurava nesmetan prijelaz dok se upuštate u svoje poljoprivredne napore.

Pristup nekretninama je olakšan neasfaltiranom cestom u dobrom stanju, koja omogućava praktičan prijevoz i omogućava jednostavno kretanje do i sa zemljišta.

Živahni grad Rovinj udaljen je samo 4 kilometra, pružajući obilje kulturnih iskustava, moderne pogodnosti i živahnu atmosferu. Uronite u lokalnu gastronomiju, istražite šarmantne ulice i prepustite se živahnoj energiji ovog očaravajućeg grada.

Kontaktirajte nas još danas kako biste iskoristili ovu priliku i osigurali sebi vlastito utočište usred slikovitih krajolika Rovinja.
slika
Pogled iz istoka
slika
Pogled sa sjevera
slika
Pogled iz zapada
slika
Pogled iz juga
slika 

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
67.000 €
Cijena
2.010 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
69.010 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail