loading...

Zreli maslinik i vinograd u Rovinju

Status Na prodaju
Poljoprivredno zemljište sa zrelim maslinikom i vinogradom, udaljeno je svega par kilometara od centra Rovinja, a nalazi se u mirnom, šumsko-poljoprivrednom predjelu do kojega vodi asfaltirana cesta.

 

7.082 m2

Zemljište

 

4 km

More

 

88.000 €

Cijena

 

12,43 €

Cijena/m2

 

3%

Porez

 

40537

Oznaka

Ključne osobine

  • 14 redova Malvazije
  • 80-ak stabala maslina
  • 4 km od Rovinja
  • Zemljište 7.082 četvornih metara
  • Mirno i spokojno okruženje
 

Opis

Poljoprivredno zemljište sa zrelim maslinikom i vinogradom, udaljeno je svega par kilometara od centra Rovinja, a nalazi se u mirnom, šumsko-poljoprivrednom predjelu do kojega vodi asfaltirana cesta. U sklopu maslinika nalazi se 80-ak starijih stabala u punom rodu, a vinograd broji 14 redova loze sorte Malvazija dužine 90 metara. Budući da je zemljište udaljeno manje od tri kilometra zračne linije od mora, klima na ovom predjelu je blaga i mediteranska, što je jedan od preduvjeta za uspješan uzgoj maslina.

Želite li više vremena boraviti na otvorenom i okušati se u proizvodnji vina i ulja, ovo imanje je izvrsna prilika! U prilog kupnji ovog zemljišta svakako ide odlična prometna povezanost te blizina grada i brojnih sadržaja.

Lokacija

Prekrasan krajolik, zadivljujući srednjovjekovni gradovi, mala ribarska sela, gastronomska scena i posebna atmosfera čine Istru jedinstvenom! Šarm Rovinja, najpoznatijeg istarskog primorskog grada, možda dolazi od mješavine venecijanske arhitekture s lijepom lukom i talijanskim vibracijama. Tiha lokacija usred zelenog krajolika nedaleko centra Rovinja, gdje se nalazi zemljište, bogata je zanimljivostima i raznovrsnim sadržajima:
More | Plaža Veštar 4 km
Usluge | Dućan 3 km - Kafić ili bar 3 km - Gostionica ili restoran 3,5 km - Osnovna škola 4 km - Dom zdravlja 4,5 km - Apoteka 4,5 km
Sport i zabava | Park šuma zlatni Rt 5 km
Mjesta u blizini | Pula 30 km - Poreč 35 km
Promet | Ulaz na autocestu Kanfanar 16 km - Zračna luka Pula 37 km
Zanimljivosti | Posebni ornitološki rezervat Palud 7 km
slika
Pogled iz zapada
slika
Pogled sa sjevera
slika 
slika
Pogled iz jugozapada
slika
Pogled iz sjeverozapada
slika
Pogled iz istoka
slika
Pogled iz jugoistoka
slika 
slika
Pogled iz jugoistoka

Prilozi

Kopija katastarskog plana
kompas
prilog

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
88.000 €
Cijena
2.640 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
90.640 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail