loading...
Kreativno uređeno potkrovlje

Fantastičan stan u centru Rovinja

Status Na prodaju
Osebujno uređen stan u potkrovlju kamene kuće u centru Rovinja nudi atraktivan dnevni boravak s kaminom, terasu s pogledom na more i smještaj za četvero u dvije spavaće sobe.

 

120 m2

Stan

 

2

Spavaće sobe

 

1

Kupaonice

 

298.000 €

Cijena

 

B

En. certifikat

 

10535

Oznaka

Ključne osobine

  • 2 Spavaće sobe │ 1 Kupaonica
  • 2. kat + Potkrovlje
  • Pogled na more
  • Čar stanovanja u starogradskoj jezgri
  • Plaža Baluota 400 m
 

Opis

Osebujno uređen stan u potkrovlju kamene kuće u centru Rovinja nudi atraktivan dnevni boravak s kaminom, terasu s pogledom na more i smještaj za četvero u dvije spavaće sobe.

Smješten u samom centru starog grada, ovaj stan je idealno ishodište za uživanje u brojnim sadržajima koje nudi živopisni Rovinj. Za onih tmurnih dana, kada vam se ne da izaći van prepustite se boravku u ovom zanimljivom stanu, možda sa čašom vina u ruci dok na kaminu pucketa vatra. Toplija jutra možete započeti s šalicom kave na terasi uživaju u pogledu na more i stare drvene brodice. Bez obzira na vremenske uvjete, ovaj stan nudi za svakog ponešto.

Nazovite nas, rado ćemo vam pokazati ovaj nevjerojatan stan dok je još na prodaju!

Lokacija

U Istri možete naići na zapanjujuću prirodu, prapovijesne gradine i antičke te srednjovjekovne gradiće koji su zarobili gotovo svaki brežuljak s karakterističnim ulicama, trgom, crkvom i gradskom ložom. Poznat kao biser istarskog poluotoka, Rovinj je šampion turizma Hrvatske koji ljeti vrvi životom, a zimi pruža mir, obojan čarobnim bojama zalaska sunca i šarmantnom starogradskom jezgrom obogaćenom venecijanskom arhitekturom. Mala uličica u starom dijelu Rovinja, gdje se nalazi stan, bogata je zanimljivostima i raznovrsnim sadržajima:
More │ Plaža Baluota 400 m
Usluge │ Dućan 100 m ▪ Kafić ili bar 50 m ▪ Gostionica ili restoran 50 m ▪ Osnovna škola 350 m ▪ Vrtić 500 m ▪ Dom zdravlja 600 m ▪ Apoteka 150 m ▪ Marina 1000 m
Sport i zabava │ Nogometno igralište 2 km ▪ Igralište za rukomet 1,8 km ▪ Igralište za košarku 2,4 km ▪ Park šuma zlatni Rt 2,5 km
Mjesta u blizini │ Bale 14 km ▪ Kanfanar 16 km ▪ Pula 40 km
Promet │ Ulaz na autocestu Kanfanar 14 km ▪ Zračna luka Pula 39 km
Zanimljivosti │ Ruševine srednjovjekovnog Dvigrada 19 km ▪ Posebni ornitološki rezervat Palud 9 km
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Prilozi

kompas
prilog

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
298.000 €
Cijena
8.940 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
306.940 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail