loading...

Pula, poslovno-stambeni prostor

Status Dodano prije mjesec dana
U Puli, na adresi M. Balote 8, u prizemlju višestambene zgrade, nalazi se prostor koji je trenutno namijenjen poslovnoj upotrebi, ali ima potencijal za prenamjenu u stambeni prostor.

 

54 m2

Stan

 

2

Spavaće sobe

 

1

Kupaonice

 

159.000 €

Cijena

 

U izradi

En. certifikat

 

10679

Oznaka

Opis

U Puli, na adresi M. Balote 8, u prizemlju višestambene zgrade, nalazi se prostor koji je trenutno namijenjen poslovnoj upotrebi, ali ima potencijal za prenamjenu u stambeni prostor. Prostor se sastoji od nekoliko soba, od kojih je najveća površine 36,90 m2 i trenutno se koristi kao izložbeni prostor. Uz to, tu su i kupaonica s tušem, ured, garderoba te skladište. Visina stropa u većini prostorija iznosi između 300 i 325 cm, što omogućuje fleksibilnost u preuređenju prostora.

Ulaz u prostor je izravno s ulice, što ga čini pristupačnim i za starije osobe i osobe s otežanom pokretljivošću. Osim toga, ovaj prostor može biti praktično rješenje i za smještaj radnika u ugostiteljstvu koji rade u blizini centra grada.

Na priloženom tlocrtu prikazana je jedna moguća prenamjena u funkcionalan stan s kuhinjom, blagovaonicom, dnevnim boravkom, dvije spavaće sobe, kupaonicom, spremištem, praonicom i predsobljem. Postupak zahtijeva predaju dokumentacije u gradski ured za graditeljstvo, uključujući izvadak iz zemljišne knjige, popis suvlasnika, akt o uporabi građevine i elaborat za prenamjenu. Većina dokumentacije je pripremljena, a troškovi postupka iznose 2,65€. Postupak je isti i ako se kasnije želi ponovno prenamijeniti stan u poslovni prostor.
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Prilozi

Postojeće stanje
prilog
Prenamjena u stambeni prostor - Varijanta 1
prilog

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
159.000 €
Cijena
4.770 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
163.770 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail