loading...
Pogled na južnu luku

Rovinj, dvoetažni apartman u centru

Status PRODANO
Praktično raspoređen na dvije najviše etaže omanje kuće u centru Rovinja, ovaj stan nudi iskustvo života u samom gradskom centru te atraktivan pogled na južnu gradsku luku.

 

71 m2

Stan

 

2

Spavaće sobe

 

1

Kupaonice

 

350.000 €

Cijena

 

U izradi

En. certifikat

 

10403

Oznaka

Ključne osobine

  • Pogled na more
  • Privlačna lokacija u povijesnoj jezgri
  • Odlična lokacija u blizini različitih sadržaja
  • Plaža Baluota 350 m
  • 2. kat + Potkrovlje
  • 2 Spavaće sobe │ 1 Kupaonica │ 4 Ležaja
 

Opis

Praktično raspoređen na dvije najviše etaže omanje kuće u centru Rovinja, ovaj stan nudi iskustvo života u samom gradskom centru te atraktivan pogled na južnu gradsku luku.

Dnevni dio stana uključuje objedinjeni prostor dnevnog boravka s blagovaonicom, odvojenu kuhinju, kupaonicu i predsoblje na drugom katu, a na gornji kat vodi drveno stubište. Masivna drvena krovna konstrukcija daje osobito rustikalan pečat prostorijama u potkrovlju, a to su dvije spavaće sobe, od kojih je veća soba namijenjena za djecu, a u manjoj sobi se nalazi bračni krevet.

Pored očiglednih prednosti koje pruža lokacija u centru Rovinja, stan nudi pogled na more iz dvije prostorije što ga čini lako rentabilnim, a to znači brzi povrat investicije kroz turistički najam.

Lokacija

U Istri možete naići na zapanjujuću prirodu, prapovijesne gradine i antičke te srednjovjekovne gradiće koji su zarobili gotovo svaki brežuljak s karakterističnim ulicama, trgom, crkvom i gradskom ložom. Nadaleko poznati istarski dragulj - Rovinj, nekada mala ribarska luka, a danas poznata turistička destinacija, s bezbroj šarenih kuća, šarmantnom rivom s ljupkim kafićima, prekrasnom lukom, idiličnim plažama i pučinskim otocima stvara ugođaj koji oduzima dah. Markantna lokacija u centru Rovinja, gdje se nalazi stan, savršeno je ishodište za otkrivanje obližnjih atrakcija i sadržaja:
More │ Plaža Baluota 350 m
Usluge │ Dućan 100 m ▪ Kafić ili bar 50 m ▪ Gostionica ili restoran 20 m ▪ Osnovna škola 400 m ▪ Vrtić 600 m ▪ Dom zdravlja 650 m ▪ Marina 1000 m
Sport i zabava │ Nogometno igralište 1,2 km ▪ Park šuma zlatni Rt 2 km
Mjesta u blizini │ Bale 14 km ▪ Kanfanar 16 km ▪ Pula 40 km
Promet │ Ulaz na autocestu Kanfanar 14 km ▪ Zračna luka Pula 39 km
Zanimljivosti │ Ruševine srednjovjekovnog Dvigrada 19 km ▪ Posebni ornitološki rezervat Palud 9 km
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Prilozi

Idejni projekt
Kuća | Podrum | 25.00 m2
kompas
prilog
kompas
prilog
kompas
prilog
kompas
prilog

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
350.000 €
Cijena
10.500 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
360.500 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail