Rovinj, idealno zemljište za maslinik

Status PRODANO
Predstavljamo izvanrednu priliku za stjecanje vrhunskog poljoprivrednog zemljišta koje obuhvaća veliku površinu od 21.206 četvornih metara.

 

21.206 m2

Zemljište

 

6.5 km

More

 

330.000 €

Cijena

 

15,56 €

Cijena/m2

 

3%

Porez

 

40511

Oznaka

Ključne osobine

  • Zemljište 21.206 četvornih metara
  • Plaža 6,5 km
  • Sveti Lovreč 17 km ▪ Bale 20 km ▪ Poreč 29 km
 

Opis

Predstavljamo izvanrednu priliku za stjecanje vrhunskog poljoprivrednog zemljišta koje obuhvaća veliku površinu od 21.206 četvornih metara. Smještena između Rovinja i Rovinjskog Sela, ova zadivljujuća nekretnina nudi jedinstven spoj prirodne ljepote i plodnog terena, što je čini idealnom investicijom za one koji žele uzgojiti maslinik ili vinograd.

Zemljište se odlikuje povoljnom kombinacijom jugoistočne padine i ravnog terena, što pruža optimalno okruženje za uzgoj maslina ili vinograda. Panoramski vidici koji okružuju okolno zelenilo i valovita brda stvaraju spokojno i zadivljujuće okruženje, nudeći otvoreni pogled koji će osvojiti vaša osjetila.

Dok istražujete imanje, pronaći ćete asortiman drveća koje je prošarano krajolikom, nadopunjeno bujnom livadom koja dodatno pojačava slikovitu privlačnost. Pristup zemljištu je olakšan dobro održavanom neasfaltiranom cestom koja se proteže duž jugoistočne granice, što osigurava pogodnost i jednostavnost prijevoza.

Smještena samo 6 kilometara od užurbanog grada Rovinja, ova lokacija pruža savršenu ravnotežu između mira i pristupačnosti. Rovinj, poznato turističko odredište, nudi mnoštvo atrakcija, uključujući povijesne znamenitosti, živahnu lokalnu kulturu i mnoštvo rekreacijskih aktivnosti. Bilo da se prepuštate biciklističkim avanturama po slikovitim stazama, uživate u izvrsnoj gastronomiji, uživate u okrepljujućim stazama za trčanje ili se bavite lovom, ovo područje zadovoljava različite interese i osigurava bogat način života.

Osim toga, blizina obale predstavlja izvrsnu prednost, jer je najbliža plaža udaljena samo 6,5 kilometara. Zamislite sunčanje, nježno milovanje morskog povjetarca i uživanje u idiličnom primorskom ambijentu kad god poželite.

Ukratko, ovo prostrano poljoprivredno zemljište površine 21.206 četvornih metara nudi izvanrednu priliku za one koji se strastveno bave uzgojem maslina ili vinograda. Sa svojim povoljnim terenom, zadivljujućim pogledom, dobro održavanom pristupnom cestom, te blizinom Rovinja i obale, ova nekretnina obećava skladan spoj prirodne ljepote, udobnosti i beskrajnih mogućnosti.

Ne propustite priliku da ovaj izniman komad zemlje učinite svojim i upustite se u isplativ poljoprivredni pothvat usred šarma i privlačnosti ove izvanredne regije.
slika
Pogled iz jugoistoka
slika 
slika 
slika 
slika
Pogled iz sjeveroistoka
slika
Pogled iz jugozapada
slika 
slika 
slika 

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
330.000 €
Cijena
9.900 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
339.900 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail