loading...
IDEALNO ZA DVOJE

Kamena kuća nedaleko centra Rovinja

Status PRODANO
Kamena kuća na svega par koraka od centra Rovinja i brojnih plaža, rješenje je za kupce koji pored stambenog prostora traže komad dvorišta na kojem mogu ugodno provoditi vrijeme na otvorenom.

 

39 m2

Kuća

 

40 m2

Zemljište

 

1

Spavaća soba

 

200.000 €

Cijena

 

U izradi

En. certifikat

 

20703

Oznaka

Ključne osobine

  • Savršena opcija za ljetne mjesece
  • Odlična stambena zona
  • Jedna spavaća soba i jedna kupaonica
  • Dvorište 40 m2
  • Duboka hladovina ispod stare krošnje
  • Samo 10 min. hoda od centra grada
  • Plaža 1,5 km
  • Izgrađeno 1977. g.
 

Opis

Kamena kuća na svega par koraka od centra Rovinja i brojnih plaža, rješenje je za kupce koji pored stambenog prostora traže komad dvorišta na kojem mogu ugodno provoditi vrijeme na otvorenom.

Iz dvorišta se ulazi u rustikalno uređen objedinjeni prostor kuhinje, blagovaonice i dnevnog boravka iz kojega se pristupa kupaonici i spavaćoj sobi. Kombinacija kamenih zidova i masivne drvene stropne konstrukcije čine spavaću sobu vrlo ugodnom, a tu su i dva prozora koja gledaju na dvorište. Dvorište, površine cca. 40m2, je ograđeno visokim kamenim zidovima, te je uređeno kao travnjak na na kojem je dovoljno prostora za nekoliko ležaljki, a pripadnici jačeg spola cijeniti će prijatnu hladovinu ispod guste krošnje. Pješački prilaz kući je omogućen kroz zajedničko dvorište u kojem se nalazi jedno zajedničko parkirno mjesto.
 
Kuća čija površina iznosi 38,60 m2 je izgrađena 1977. godine. Nosivi zidovi izgrađeni su iz opeke i kamena. Ugrađena je drvena krovna konstrukcija. Krov je izveden kao kosi, prekriven crijepom.
 
Za vrijeme ljetne sezone kuća se iznajmljuje turistima. Kategorizirana je za 2 osobe u spavaćoj sobi te dodatne 2 osobe u dnevnom boravku. 

slika
Istočna fasada
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom

slika 
slika 
slika 

Spavaća soba

slika 
slika 
slika 

Kupaonica

slika 
slika 

Prilozi

kompas
prilog
kompas
prilog

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
200.000 €
Cijena
6.000 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
206.000 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail