loading...
Natkriveni parking

Rovinj, stan za četveročlanu obitelj

Status Na prodaju
Klasičan gradski stan s dvije spavaće sobe na prvom katu manje zgrade u mirnoj, stambenoj četvrti na 10-ak minuta hoda od centra Rovinja prodaje se zajedno s drvarnicom, a parking je osiguran u sklopu dvorišta.

 

88 m2

Stan

 

2

Spavaće sobe

 

2

Kupaonice

 

350.000 €

Cijena

 

U izradi

En. certifikat

 

10400

Oznaka

Ključne osobine

  • 2 Spavaće sobe │ 1 Kupaonica
  • Drvarnica
  • Natkriveno parkirno mjesto
  • Izvrsna lokacija u blizini brojnih sadržaja
  • Izgrađeno 1985. g.
 

Opis

Klasičan gradski stan s dvije spavaće sobe na prvom katu manje zgrade u mirnoj, stambenoj četvrti na 10-ak minuta hoda od centra Rovinja prodaje se zajedno s drvarnicom, a parking je osiguran u sklopu dvorišta.

Stanu se pristupa putem vanjskog stubišta, koje vodi direktno iz dvorišta do ulazne terase. Premda je stan na prvom katu, stanari neće biti izloženi neugodnoj buci s gornjih katova, jer se iznad stana nalazi samo tavan. Zahvaljujući dvostrukoj orijentaciji stanu ne nedostaje prirodnog svjetla, na način da su dnevni boravak i glavna spavaća soba orijentirani na jug, a druga spavaća soba te kuhinja s blagovaonicom gledaju na sjever.

Tražite li trajni smještaj za četveročlanu obitelj u Rovinju, prepručamo Vam da pogledate ovaj nadasve praktičan stan - rado ćemo Vam ga pokazati!

Lokacija

Istra - srcoliki poluotok zaronjen duboko u bistre i modre vode Jadrana, skrovit je vrt ljepote koji otvara vrata sunčanog i toplog Mediterana. Nadaleko poznati istarski dragulj - Rovinj, nekada mala ribarska luka, a danas poznata turistička destinacija, s bezbroj šarenih kuća, šarmantnom rivom s ljupkim kafićima, prekrasnom lukom, idiličnim plažama i pučinskim otocima stvara ugođaj koji oduzima dah.
More │ Plaža Cuvi 1,5 km
Usluge │ Dućan 400 m ▪ Kafić ili bar 100 m ▪ Gostionica ili restoran 150 m ▪ Osnovna škola 700 m ▪ Vrtić 500 m ▪ Dom zdravlja 1,2 km ▪ Apoteka 500 m
Sport i zabava │ Nogometno igralište 20 m ▪ Park šuma zlatni Rt 2 km
Mjesta u blizini │ Bale 14 km ▪ Kanfanar 16 km ▪ Pula 40 km
Promet │ Ulaz na autocestu Kanfanar 14 km ▪ Zračna luka Pula 39 km
Zanimljivosti │ Ruševine srednjovjekovnog Dvigrada 19 km ▪ Posebni ornitološki rezervat Palud 9 km
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Prilozi

kompas
prilog
kompas
prilog

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
350.000 €
Cijena
10.500 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
360.500 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail