loading...
DVA PARKIRNA MJESTA

Trosoban stan u Rovinju

Status Na prodaju
Prodaje se obnovljeni stan s tri spavaće sobe, tri kupaonice i dva parkirna mjesta u rubnom dijelu Rovinja, nadomak zelenila i šume.

 

76 m2

Stan

 

3

Spavaće sobe

 

3

Kupaonice

 

375.000 €

Cijena

 

U izradi

En. certifikat

 

10655

Oznaka

Ključne osobine

  • 3 Spavaće sobe │ 3 Kupaonice │ 6 Ležaja
  • 2. kat
  • Temeljito obnovljeno cca. 2020. g. (Stan)
  • Parkirno mjesto za dva automobila
  • Klima uređaji Fujitsu (4)
 

Opis

Prodaje se obnovljeni stan s tri spavaće sobe, tri kupaonice i dva parkirna mjesta u rubnom dijelu Rovinja, nadomak zelenila i šume. Idealno smješten na drugom, ujedno i najvišem katu manje zgrade, ovaj stan nudi mnogo prostora te je odličan izbor za veće obitelji.

Stan je temeljito obnovljen, a vlasnici su odlučili stan urediti u skladu s današnjim trendovima, pa se ne sumnjamo da će se svidjeti mlađim kupcima.

Središnji dio stana je zajednički prostor namijenjen za kuhanje, blagovanje i odmor, i tu je najviše došla do izražaja odvažnost u odabiru boja i tekstura. Rezultat je vrlo ugodan prostor, u kojemu su izvrsno izbalansirane žive boje, topli materijali i moderne forme. Tamni kuhinjski blok se završava sa pultom uz kojega se može sjediti na visokim barskim stolicama, a s druge strane pulta se nalazi udobna, dugačka garnitura za sjedenje.

Stan raspolaže s tri različito namještene spavaće sobe, od kojih je svaka opremljena sa svojom kupaonicom, radi čega se u ovom stanu može udobno smjesiti šesteročlana obitelj.

Prostrana terasa zahvaljujući jugozapadnoj orijentaciji zimi nudi mnogo svjetla i topline, a ljeti, kad se stari orah zazeleni nudi prijatnu hladovinu i pogled na zelenilo.

Spomenimo još da su cijenu uključena i dva parkirna mjesta u dvorištu, što ovaj stan čini vrlo primamljivim svima koji si ga mogu priuštiti.
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
375.000 €
Cijena
11.250 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
386.250 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail