loading...
LUKSUZNO UREĐEN INTERIJER

Vila koja će vas razmaziti u romantičnom Rovinju

Status Na prodaju
Na vrlo atraktivnoj lokaciji udaljenoj svega pet minuta hoda od centra Rovinja nalazimo raskošno uređenu vilu sa vlastitim bazenom, dva lifta, hidromasažnim bazenom i turskom saunom.

 

359 m2

Kuća

 

543 m2

Zemljište

 

6

Spavaće sobe

 

2.600.000 €

Cijena

 

U izradi

En. certifikat

 

20752

Oznaka

Ključne osobine

  • Izvrsna pozicija u Rovinju
  • Izgrađeno 2019. g.
  • 6 Spavaćih soba │ 6 Kupaonica │ 1 WC │ 12 Ležajeva
  • Pogled na more
  • Protustrujni bazen
  • Whirlpool
 

Opis

Na vrlo atraktivnoj lokaciji udaljenoj svega pet minuta hoda od centra Rovinja nalazimo raskošno uređenu vilu sa vlastitim bazenom, dva lifta, hidromasažnim bazenom i turskom saunom.

Izgrađena na mjestu austrougarske gradske kuće, ova posve nova vila u velikoj mjeri je od svoje prethodnice preuzela vanjski izgled, dok su za gradnju su korišteni suvremeni materijali i vrhunska oprema. Red oleandera i elegantna kovana ograda zaklanjaju dvorište od pogleda s ulice, a kroz krošnje palmi razaznaje se ulično pročelje s brojnim elementima karakterističnim za vilu iz početka 20.-og stoljeća. U vilu ulazimo preko natkrivene terase i nastavljamo dalje kroz prostrano predsoblje prema najimpresivnijoj prostoriji – to je dnevni boravak koji zajedno s kuhinjom i blagovaonicom čini jednu otvorenu cjelinu. Prostrani dnevni boravak karakterizira ozbiljan, tradicionalan dizajn i vrhunski namještaj u crno-bijeloj kombinaciji. Koncertni klavir u kutu poziva da se upravo ovdje uz svjetlost svijeća i čašu vina u biranom društvu organiziraju glazbene večeri. Nastavljamo dalje i izlazimo na natkrivenu terasu u manje formalnom izdanju – udobna sjedeća garnitura na daščanom podu otvoren je poziv na ležerno druženje nakon ručka. Osvježenje za ljeto dolazi u formi duguljastog bazena, zaštićenog sa svih strana visokom živicom, a pored kojega se nalazi sunčalište i vrtna kućica s ljetnom kuhinjom i spremištem.

Od ukupno pet spavaćih soba koliko ih vila ima, u prizemlju se nalazi jedna, na prvom katu dvije, te isto toliko i na drugom katu. Gosti sa prvog kata imaju na raspolaganju raskošnu terasu iz koje puca pogled na bazen, a na kojoj se pod otvorenim nebom može uživati u pogledu na bazen ili glazbi koja dopire s donje etaže. Budući da je vila opremljena liftom, vjerujemo da svi ukućani rado potegnuti do drugog kata gdje se mogu zabaviti u hidromasažnoj kadi ili opustiti u turskoj sauni. Posluga ili prijatelji mogu se smjestiti u apartmanu koji ima odvojen ulaz i zaseban lift.
slika
Jugoistočna fasada
slika
Bazen | 44 m2
slika 
slika 

Prizemlje

slika 
slika 
slika 

1. kat

slika 
slika 
slika 
slika 

2. kat

slika 
slika 
slika 
slika 
slika
Na najvišoj terasi se nalazi zona za opuštanje sa hidromasažnom kadom i saunom te u smjeru jugozapada pruža pogled na more.
slika 
slika 

Prilozi

prilog
prilog
prilog

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
2.600.000 €
Cijena
78.000 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
2.678.000 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail