loading...
ZA DVIJE OBITELJI

Imanje u južnoj Istri nedaleko Svetvinčenta

Status Na prodaju
Ovo slikovito imanje sastoji se od dvije obnovljene kamene kuće s dvorištem te raspolaže s ukupno pet spavaćih soba, tri kupaonice i bazenom. Imanje se nalazi u mjestašcu Brščići, u kojem živi svega nekoliko obitelji, a nekolicina kuća se iznajmljuje.

 

256 m2

Kuća

 

600 m2

Zemljište

 

5

Spavaće sobe

 

530.000 €

Cijena

 

U izradi

En. certifikat

 

20796

Oznaka

Ključne osobine

  • Dvije kuće s ukupno pet spavaćih soba
  • Pitomo selo nedaleko Svetvinčenta
  • Ograđeno dvorište puno zelenila s centralnim bazenom
  • Tradicionalno obnovljen interijer s vidljivim kamenim zidovima i drvenim gredama
  • Plaža 15 km
 

Opis

Ovo slikovito imanje sastoji se od dvije obnovljene kamene kuće s dvorištem te raspolaže s ukupno pet spavaćih soba, tri kupaonice i bazenom. Imanje se nalazi u mjestašcu Brščići, u kojem živi svega nekoliko obitelji, a nekolicina kuća se iznajmljuje. Selo je mirno i idilično, a ujedno i odlično povezano s okolicom jer su najbliža trgovina i kafić udaljeni tek 1 km, a plaže u Fažani ili Peroju 15 km.

Manja kuća ima tri spavaće sobe i dvije kupaonice te ograđeno dvorištu u kojemu se nalaze bazen, pomoćna građevina i prostor za parkiranje. Interijer manje kuće je izveden u kombinaciji toplih tonova i prirodnih materijala – na podu su debele pločice iz cigle, na stropovima je vidljiva drvena konstrukcija a pojedini zidovi nisu žbukani te se vidi kamena struktura. Na svakoj etaži nalazi se po jedna natkrivena terasa – donja je veća i pruža dublji hlad, a s gornje terase se pruža pogled na susjedne kamene kuće i okolne šume. Donja terasa se nastavlja na dvorište koje je ograđeno kamenim zidom i metalnom ogradom koja jamči privatnost.

Bazen je zauzeo središnji dio dvorišta, a uz njega se nalazi sunčalište te pojas zemlje sa maslinama i ukrasnim biljem. Namjena ove kuće je iznajmljivanje, pa su vlasnici kuću opremili sa svime što je gostima potrebno da se bezbrižno odmaraju i uživaju u ljetu. U produžetku dvorišta nalaze se vrtna kućica te dio zemljišta koji može poslužiti za parking, voćnjak ili povrtnjak.

Veću kuću su vlasnici namijenili za vlastite potrebe, a ona sadrži dvije spavaće sobe, dnevni boravak, kuhinju i blagovaonicu te atraktivnu krovnu terasu sa izvanrednim pogledom na sve strane svijeta. Ova kuća ima naglašen mediteranski štih koji može zahvaliti fasadi iz vidljivog kamena, zelenim škurnicama te vanjskim kamenim stepeništem koje vodi na terasu na prvom katu.

Ovo imanje odlično je ishodište za dnevne izlete po zapadnoj obali Istre te za večernja druženja na krovnoj terasi ili uz bazen. Dvije obitelji se ovdje mogu udobno smjestiti i uživati u miru kakav se može iskusiti samo u starim kamenim kućama. Imate li pitanja ili želite posjetiti ovo tradicionalno imanje? Javite nam se, rado Vam ga pokazati.

Glavna kuća

slika
Jugozapadna fasada
slika 
slika
Terasa
slika 
slika 

Kuća za goste

slika 
slika 
slika
Jugozapadna fasada
slika 
slika
Bazen | 24 m2
slika
Pomoćna građevina | 15.50 m2
slika 
slika
Natkrivena terasa | 10 m2
slika 

Prizemlje

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

1. kat

slika
Terasa | 28.6 m2
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Potkrovlje

slika
Potkrovlje
slika 
slika 
slika 

Prilozi

Situacija
kompas
prilog
Kuća za goste | Prizemlje | 49 m2
kompas
prilog
Kuća za goste | 1. kat | 41.5 m2
kompas
prilog
Pomoćna građevina | 15.5 m2
kompas
prilog

Izjava o odricanju odgovornosti

Tvrtka Portun Immobilis d.o.o. trudi se da informacije na internet stranicama uvijek budu točne i ažurne. Međutim, Portun Immobilis d.o.o. se izričito odriče odgovornosti u slučaju da se korisnik osloni na točnost i potpunost sadržaja na internet stranicama te kao rezultat toga pretrpi štetu ili gubitak.

Autorsko pravo

Crteži, tekst, slike, crtići, videozapisi i njihov smještaj na internet stranicama tvrtke Portun Immobilis d.o.o. zaštićeni su autorskim pravima u skladu s nacionalnim zakonima i međunarodnim sporazumima, kao i drugim zakonima. Sadržaj ovih internet stranica nije dopušteno kopirati, obrađivati, nadopunjavati ili prepustiti trećim stranama za komercijalnu upotrebu.
530.000 €
Cijena
15.900 €
Informativni iznos poreza na promet po stopi od 3%
545.900 €*
Ukupna cijena s porezom na promet 3%
*Prikazana cijena ne sadrži posredničku naknadu za kupca. Više o tome
Licencirani agent

Alesandro Laginja

S nama od 2010. godine
agent
 
Alesandro će rado s Vama komunicirati na talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktirajte me

Pošaljite mi e-mail